Page 18 - ZI Broj 146
P. 18
ESTORANU “ZELENJAK” PREDSTAVLJEN NACIONALNI PROJEKT HRVATSKOG
ENOGASTRONOMSKOG TURIZMA

Čak 14 zagorskih restorana

dobilo oznaku “Okusi hrvatske

tradicije - okusi Zagorja“

Mladen Mandić menadžment kompanijom Vall 042, delicijama, koji će pridonijeti razvoju ovaj projekt, jučer su dobili ovu
[email protected] “Okusi hrvatske tradicije – okusi Za- enogastronomskog turizma u Krapin- oznaku, a prva je bila postavljena u
gorja”. sko – zagorskoj županiji. restoranu “Zelenjak”, vlasnika Branka
UVilli Zelenjak u Risvici pokraj Jedan od glavnih ciljeva projekta je Grebličkog Venteka. Voditelj cijelog
Kumrovca, predstavljen je na- označavanje ugostiteljskih objekata Tradicijska jela projekta Borislav Šimenc rekao je
cionalni projekt Turističke zajednice oznakom “Okusi hrvatske tradici- kako su oznake mogli dobiti isključivo
Krapinsko - zagorske županije, u su- je - okusi Zagorja” i oblikovanje U sklopu ovog projekta, 14 za- ugostiteljski objekti koji u dnevnoj
radnji s Varaždinskom destinacijskom tematskih restorana sa zagorskim gorskih ugostiteljskih objekata koji ponudi imaju najmanje dva lokalna
su se početkom godine uključili u

18 Zagorje International
   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23