Page 20 - ZI Broj 176
P. 20
AČE UKRSTILO SEDAM NAJBOLJIH ZAGORSKIH KUHARA
Mladi Ivan
Knezić -
Prigorec
osvojio
laskavu
titulu
“Chtefa,
zagorskog
chefa”
Jelena Jazbec Vjekoslava Flegara i Matije Antola iz
[email protected] Srednje škole Zabok.
Ivan Knezić – Prigorec (28) iz Patka, mlinci, kesten
restorana “Termi Jezerčica“ pob-
jednik je šestog po redu natjecanja Zadatak je bio pripremiti autorsku
“Chtef Zagorski Chef“. Ovu laskavu kreaciju zagorskog jela od patke,
titulu najboljeg zagorskog kuhara mlinca i kestena, i to glavno jelo i de-
osvojio je na natjecanju održanom sert. Jelo je trebalo biti spoj moder-
u utorak u “Termama Jezerčica“ u nog i tradicionalnog, a od kuhara se
Donjoj Stubici, osvojivši nepce zahtijevala kreativnost, maštovitost,
stručnog ocjenjivačkog suda u oštroj ali i doza odvažnosti. Jela je ocjen-
konkurenciji sedmorice vrsnih ku- jivao stručni žiri u sastavu Ivica Štruml,
hara – Marka Futivića iz “Bluesun Ho- Dražen Đurišević i Slavko Večerić.
tela Kaj”, Mirka Ljubića iz “Restorana Predsjednik žirija Ivica Štruml pojas-
Dvorac Mihanović”, Marka Živaljića iz nio nam je koji su bili kriteriji prilikom
“Majsecovog mlina”, Mislava Božića ocjenjivanja.
iz “Hotela Villa Magdalena”, Dražena – Ocjenjujemo izgled jela, miris
Pripeljaša iz “PUNKT Beer Housa” te
jela, okus jela, kao glavnu kompo-
nentu ocjenjivanja, zatim preciznost
20 Zagorje International
Mladi Ivan
Knezić -
Prigorec
osvojio
laskavu
titulu
“Chtefa,
zagorskog
chefa”
Jelena Jazbec Vjekoslava Flegara i Matije Antola iz
[email protected] Srednje škole Zabok.
Ivan Knezić – Prigorec (28) iz Patka, mlinci, kesten
restorana “Termi Jezerčica“ pob-
jednik je šestog po redu natjecanja Zadatak je bio pripremiti autorsku
“Chtef Zagorski Chef“. Ovu laskavu kreaciju zagorskog jela od patke,
titulu najboljeg zagorskog kuhara mlinca i kestena, i to glavno jelo i de-
osvojio je na natjecanju održanom sert. Jelo je trebalo biti spoj moder-
u utorak u “Termama Jezerčica“ u nog i tradicionalnog, a od kuhara se
Donjoj Stubici, osvojivši nepce zahtijevala kreativnost, maštovitost,
stručnog ocjenjivačkog suda u oštroj ali i doza odvažnosti. Jela je ocjen-
konkurenciji sedmorice vrsnih ku- jivao stručni žiri u sastavu Ivica Štruml,
hara – Marka Futivića iz “Bluesun Ho- Dražen Đurišević i Slavko Večerić.
tela Kaj”, Mirka Ljubića iz “Restorana Predsjednik žirija Ivica Štruml pojas-
Dvorac Mihanović”, Marka Živaljića iz nio nam je koji su bili kriteriji prilikom
“Majsecovog mlina”, Mislava Božića ocjenjivanja.
iz “Hotela Villa Magdalena”, Dražena – Ocjenjujemo izgled jela, miris
Pripeljaša iz “PUNKT Beer Housa” te
jela, okus jela, kao glavnu kompo-
nentu ocjenjivanja, zatim preciznost
20 Zagorje International

