METRO Junior Top Chef
Mladi zabočki kuhar Tibor Klobučar plasmanom među troje najboljih, zaslužio edukaciju kod vrhunskih chefova

U restoranu Kukuriku u Kastvu, na današnjem sučeljavanju projekta edukacije mladih kuhara METRO Junior Top Chef, Željko Ban iz Pule, Tibor Klobučar iz Zaboka i Gabriela Filca iz Opatije izborili su mjesto u finalu projekta.
Pod budnim okom Nenada Kukurina, koji je pratio kako maturanti barataju namirnicama i raspoređuju vrijeme, mladi kuhari morali su pripremiti jelo od šparoga, školjki, škampa, fuža i riže. Zahvaljujući najboljim ocjenama žirija, Željko, Tibor i Gabriela sudjelovat će u trodnevnoj edukaciji u kulinarskom institutu Kul IN u Sisku pod vodstvom vrhunskih kuhara i mentora projekta Nenada Kukurina, Maria Mihelja i Konstantina Lukianenka.

Kajkavske kronike

Još iz rubrike

IZ HRVATSKE

Kajkavske kronike

Još iz rubrike

Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.