POVEĆANJE OPSEGA POSLA: Otvorena su radna mjesta u Zaboku, Križevcima, Čakovcu, Karlovcu, Koprivnici i Vrbovcu
KTC u potrazi za 10 kuhara – godišnje pripreme više od milijun toplih obroka

Križevački trgovački div KTC raspisao je više natječaja za ta radna mjesta. Tako traži tri glavna kuhara za restorane u Čakovcu, Karlovcu i Vrbovcu. Uvjet je srednja ugostiteljska škola i najmanje godinu dana radnog iskustva, prenosi Danica.

Traži se i šest ‘običnih’ kuhara uz iste uvjete, a za rad u KTC-ovim restoranima Zaboku, Križevcima, Čakovcu, Karlovcu, Koprivnici i Vrbovcu. Traži se i jedan pomoćni kuhar za rad u restoranu u Murskom Središću.

Križevački KTC, inače, ima 32 robna centra i prodavaonice, 24 ugostiteljska objekta (18 restorana i šest kafića), 16 benzinskih postaja, 21 poljoljekarnu i vlastite plastenike s proizvodnjom povrća.

U tvrtki navode kako u svojim restoranima pripreme više od milijun toplih obroka godišnje, što znači da se u prosjeku u svakom restoranu pripremi više od 56.000 obroka na godinu, odnosno najmanje 153 obroka dnevno.

Kako se u KTC-ovim restoranima organiziraju i svadbene svečanosti, u tvrtki kažu kako godišnje imaju više od milijun i pol gostiju.

Kajkavske kronike

Još iz rubrike

NET.HR

IZ HRVATSKE

Kajkavske kronike

Još iz rubrike

Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.