Zbog sve većeg interesa i širenja poslovanja, Vuglec Breg traži pojačanje i poziva odgovorne, marljive i motivirane osobe da se pridruže njihovoj uspješnoj radnoj sredini.
Trenutno su otvorene tri radne pozicije: voditeljica sobarica – spremačica, voditelj održavanja i radnik u vinariji.
Voditeljica sobarica – spremačica
Voditeljica sobarica – spremačica kontrolira i brine o urednosti, čistoći i higijeni turističkog naselja i svih popratnih objekata u skladu s pravilima struke i utvrđenim standardima.
Uvjeti su VŠS/VSS (poželjno hotelijerskog smjera), radno iskustvo minimalno tri godine na istim ili sličnim poslovima, znanje jednog stranog jezika u govoru (engleski, njemački), osnovna informatička pismenost (MS Office), razvijene organizacijske vještine i timski rad, temeljitost i točnost u radu, usmjerenost na kvalitetu rada i zadovoljstvo gostiju te pouzdanost, motiviranost, samostalnost i fleksibilnost.
Voditelj održavanja
Posao voditelja održavanja uključuje redovito održavanje objekata i pratećih sadržaja, održavanje okoliša i hortikulture, svakodnevnu organizaciju ljudi i poslova, koordinaciju vanjskih izvođača radova kada je potrebno te osiguravanje da svi objekti i sadržaji budu u ispravnom stanju.
Uvjeti su SSS/VSS (građevinskog zanimanja), poželjno je iskustvo u održavanju objekata ili tehničkoj službi, a nužno iskustvo u rukovođenju ljudima i poslovnim procesima. Također, potrebna je osnovna informatička pismenost, svestranost i spremnost na različite zadatke (od popravaka do brige o okolišu), te odgovornost, organiziranost i samostalnost u radu. Vozačka dozvola ‘B’ kategorije je prednost.
Radnik u vinariji
Radnik u vinariji sudjeluje u berbi grožđa i obradi vinograda, pomaže u preradi grožđa i proizvodnji vina, održavanju vinskog podruma i opreme, punjenju i etiketiranju vina te obavlja ostale pomoćne poslove prema potrebi.
Uvjeti su odgovornost i marljivost, spremnost na fizički rad, poželjno je iskustvo u vinogradarstvu ili sličnim poslovima (nije uvjet), a vozačka dozvola ‘B’ kategorije je prednost. Radi se o sezonskom poslu koji otvara mogućnost učenja i napredovanja u proizvodnji vina te sudjelovanje u prigodnim degustacijama i vinskim manifestacijama.
Kontakt
Poslodavac budućim djelatnicima nudi stabilni radni odnos, topli obrok s pola sata pauze, ugodnu i prijateljsku radnu atmosferu te konkurentna primanja. Radno vrijeme je osam sati (ili više, prema potrebi posla). Također, svaki djelatnik ostvaruje pravo na 1-2 slobodna dana u tjednu.
Ako ste zainteresirani za bilo koju od navedenih pozicija, slobodno pošaljite svoj životopis na adresu e-pošte [email protected], a možete se javiti putem inboxa na društvenim mrežama ili na broj telefona 098/797-398 (Mario Vuglec).








