Održani Dani hrvatskog kulinarstva u Varaždinskim Toplicama
Učenica pregradske srednje škole Lucija Railić tortom na temu nautike osvojila izvrsno drugo mjesto

U sklopu Dana hrvatskog kulinarstva, u Hotelu “Minerva“ u Varaždinskim Toplicama je u ponedjeljak i utorak održano natjecanje za učenike strukovnih škola iz smjerova kuharstva i slastičarstva, na kojem su odličan rezultat postigle učenice Srednje škole Pregrada. Na natjecanju je sudjelovala Lucija Railić, učenica trećeg razreda, koja je pod mentorstvom Vesne Belošević pripremila i ukrasila tortu na temu nautike, te osvojila izvrsno drugo mjesto.

 

Kajkavske kronike

Još iz rubrike

NET.HR

IZ HRVATSKE

Kajkavske kronike

Još iz rubrike

Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.