Prema mišljenju gastro struke:
Tomislav Kožić na listi najpoznatijih hrvatskih kuhara

Na listi najboljih hrvatskih kuhara koju je objavio Portal WALL.hr, a koji donosi mišljenja istaknutih gastronomskih stručnjaka Veljka Barbierija, Radovana Marčića i Renea Bakalovića, među najpoznatijim hrvatskim kuharima našlo se i ime jednog Zagorca – Tomislava Kožića. Opisuju ga kao veselog i simpatičnog zagorskog šefa koji je nekoliko posljednjih godina šef kuhinje restorana Academia u Bluesun hotelu Kaj u Mariji Bistrici. Kožić je nekoliko godina bio i pobjednik kulinarskog natjecanja „Zagorski chef”, a nakratko je radio i u vrhunskim londonskim restoranima. (mlm)

Kajkavske kronike

Još iz rubrike

NET.HR

IZ HRVATSKE

Kajkavske kronike

Još iz rubrike

Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.