Najukusniji događaj godine
Restoran ‘Magdalena’ ponovno se priključuje Tjednu restorana. Rezervirajte mjesto na vrijeme 

Restoran ‘Magdalena’ (u sklopu hotela Villa Magdalena) nakon više godina ponovno se priključuje najukusnijem događaju godine – Tjednu restorana

Restoran ‘Magdalena’ poznat je po spajanju tradicionalne kuhinje s modernim svjetskim gastronomskim utjecajima, a s novim chefom na čelu, nude posve nove kombinacije jela i okusa u kojima ćete uživati!

U Tjednu restorana jelovnik se sastoji od tri slijeda: predjela, glavnog jela i deserta, a sve to promotivnoj cijeni od 24 eura za ručak te 26 eura za večeru.

– Dođite i doživite harmoniju okusa uz vrhunsku uslugu i ugodnu atmosferu našeg restorana – pozivaju iz Restorana ‘Magdalena’.  

Rezervirajte svoj stol na vrijeme na broj telefona 049/233-333 ili putem maila [email protected]

Meni vam donosimo u nastavku! 

PREDJELO

1. Namaz od maslaca, maka i kozica, tostirani kruh

2. Arancini od riže i slanine

3. Složenac od tikvice i mrkve, krema od češnjaka

GLAVNO JELO

1. Zapečeni pileći zabatak sa sirom, tortellini, umak od rajčice i pršuta, prah od čvaraka

2. Juneći ragu, okruglice od kruha i šampinjona, slama od celera

3. File pastrve pečen sa sjemenkama suncokreta, krema od slanutka, marinirani kus kus i sušene rajčice

DESERT

1. Mousse od bijele čokolade i karamele, piškote, crumble

2. Crna čokolada, banane i orasi, umak od višanja

3. Avokado sladoled s mangom

Kajkavske kronike

Još iz rubrike

NET.HR

IZ HRVATSKE

Kajkavske kronike

Još iz rubrike

Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.